SIW_groep_23_50k

Voorbereiden op een toekomst in zorg en welzijn?

Als studenten (bijna) klaar zijn met hun opleiding of stage en starten met werken, dan kan dit best overweldigend zijn. Soms lopen studenten dan tegen dingen aan, zoals het bewaken van hun grenzen of vragen over hun verdere ontwikkeling. En soms is het fijn als een externe loopbaancoach eens meedenkt. Gratis, zonder tussenkomst van de werkgever én voor de beste begeleiding zonder het onderwijs extra te belasten.

Gratis coaching voor studenten?

Voor iedereen in zorg en welzijn!

Sterk in je werk is er voor iedereen die in zorg en welzijn werkt en hulp wil bij het nadenken over zijn of haar loopbaan. We zijn er ook voor iedereen die bezig is om de stap naar zorg en welzijn te maken, bijvoorbeeld doordat iemand nog een studie volgt of net klaar is met de opleiding.

In een persoonlijk gesprek met onze gratis loopbaancoaches krijgen de studenten informatie over opleidingen, baankansen bij hen in de buurt en advies hoe ze hun werk in de zorg beter kunnen organiseren. Sterk in je werk is onafhankelijk. Er wordt geen informatie gedeeld met werkgevers.

'Sterk in je werk, zorg voor jezelf' helpt studenten bij het zetten van de eerste stappen op de arbeidsmarkt. Samen met een ervaren loopbaancoach in zorg en welzijn kijken ze naar hun situatie. Naar waar de student goed in is, waar de kansen op werk liggen én wat daarvoor nodig is. Zoals het zoeken naar een goede werk-privébalans, de wens om door te studeren of de zoektocht naar passend werk. Dit doen we zonder kosten, want Sterk in je werk is helemaal gratis.

Is dit iets voor jouw studenten? Zij kunnen zich hier aanmelden voor dit gratis traject.

Promoot Sterk in je Werk

Wat kun jij als decaan, mentor of docent doen om Sterk in je werk bekend te maken onder (toekomstige) kersverse medewerkers? Veel!

  • Plaats informatie over Sterk in je werk op jullie online leeromgeving
  • Vraag de Sterk in je werk-cadeaukaarten aan en deel ze uit onder scholieren of studenten
  • Bespreek tijdens de lessen dat aandacht voor je loopbaan belangrijk is in de toekomst
  • Liever een workshop op maat? Neem dan contact met ons op via info@sterkinjewerk.nl.

Wat houdt het loopbaangesprek in?

Sterk in je werk, zorg voor jezelf is een persoonlijk traject. Deelnemers melden zich aan via dit formulier. Dit is helemaal gratis. Ze krijgen een bevestigingsmail en er wordt zo snel mogelijk contact met hen opgenomen via het e-mailadres of telefoonnummer dat ze hebben opgegeven.

De student ontmoet zijn of haar coach online of persoonlijk op een vaste locatie. Tijdens deze gesprekken praten ze met de coach over wie ze zijn, wat ze willen, wat ze kunnen én wat ze nodig hebben. Hiermee gaan ze aan de slag. Sterk in je werk is persoonlijk en daarom voor iedereen anders. Het advies van de coaches is altijd op maat, want iedereen heeft weer een andere situatie of wensen.

Veelgestelde vragen

Nieuws

Nu ik weet wat ik níet wil, kan ik de volgende stap gaan zetten

3 oktober 2024

Sterk in je werk biedt steun bij het zetten van de volgende stap in je carrière. Samen met een ervaren loopbaancoach in zorg en welzijn kijk je naar jouw situatie…

Lees verder

Zorg voor je loopbaan, blijf sterk in je werk

2 mei 2023

Wil je meer plezier en energie in je werk? Dan is het goed om aandacht te hebben voor je loopbaan. Maar hoe doe je dat nou precies? Van maandag 22…

Lees verder

Online zesdaagse Zorg voor je loopbaan

2 maart 2023

Wil jij werk maken van je loopbaan in zorg en welzijn? Meld je gratis aan voor de online zesdaagse Zorg voor je loopbaan van 13 t/m 18 maart.

Lees verder

Evenementen

Talententuin

Ontmoet meer dan 100 topwerkgevers op De Talententuin Achterhoek! Ben jij op zoek naar een stage, afstudeeropdracht of baan? Of benieuwd naar de vele carrièrekansen in de Achterhoek? Kom dan…

Lees verder

Banenmarkt Jeugdzorg Twente

Op dinsdag 5 november vindt de tweede editie plaats van de banenmarkt Jeugdzorg Twente.  

Lees verder

Shop Your Job

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan in de zorg of overweeg je een carrièreswitch? Ontdek het ruime aanbod en de vele mogelijkheden in de zorgsector in jouw regio…

Lees verder